.
Home
Psychodynamica
Innerlijk kind
Innerlijke Wijze
Trance Dans
Introductie Workshops
Coaching
Marjolijn
Tarieven
Wat, Wanneer en Waar
Contact
Hallo, ik ben Marjolijn


Het opvoeden van mijn drie kinderen Richard(29), Madelon(22) en Michael(20) heeft me de nodige diepgaande levenservaring gegeven. In relaties was én ben ik nieuwsgierig naar mezelf en waarom ik telkens in dezelfde patronen en valkuilen raakte. Daarnaast voel ik me betrokken bij mensen en hun eigen-aardigheden.

Tijdens mijn carriere op kantoor ben ik op ontdekkingsreis naar meer inzicht in mezelf én persoonlijke ontwikkelingsprocessen de HBO Polyenergetisch Therapeut gaan doen. Mijn uitgebreide stage ‘Innerlijk Kind’ bij Nicole van Leeuwen zorgt ervoor dat ik vanaf 2003 deze werkwijze op natuurlijke wijze integreer in mijn sessies en workshops.
Om me te verder te specialiseren en allround te begeleiden heb ik de afgelopen jaren allerlei extra opleidingen, trainingen en modules gedaan waaronder: Psychodynamica, Trancedans-training, Persoonlijke systemen opsporen en ontladen, Overgangsproblematiek, Systemisch werk (individueel, familie & organisatie opstellingen), Werken met kinderen & pubers, Hechting & hechtingstherapie, Kindercoach opleiding.
De opleiding Trainen met hart & ziel op post HBO niveau, Medische Basiskennis en Levensreddend Handelen completeren 't geheel.

Marjolijn Nijkamp

 

 

 

Deze reis heeft mij, naast inzicht in mijn eigen proces, een brede basis van kennis, technieken en ervaring gegeven, welke ik met inzicht en gevoel benut tijdens workshops en individuele sessies. Bij de Academie voor Psychodynamica ben ik tien jaar betrokken geweest als mentor en docent Innerlijk Kind. Daarnaast ben ik ook supervisor en scriptie-begeleider. Jaarlijks organiseer ik met het YeYo-team een symposium & masterclass met Trisha Caetano, grondlegger van het innerlijk kind werk.

Met warmte, liefde en betrokkenheid ondersteun en begeleid ik volwassenen en kinderen in hun proces. Ik ervaar de spiegel die mij telkens weer wordt voorgehouden als een voorrecht!

--------------------

YeYo means "Mother" in Swahili

You see the sun in the east and the moon reflects
like the knowledge and wisdom I manifest....
If you wanna go to heaven lay up on my breast...
~ I'm Yeyo ~(Erykah Badu)