.
Home
Psychodynamica
Innerlijk kind
Innerlijke Wijze
Trance Dans
Introductie Workshops
Coaching
Marjolijn
Tarieven
Wat, Wanneer en Waar
Contact
Innerlijke Wijze


Wie of wat is jouw innerlijke wijze?

Instinct - Intuïtie - Inspiratie

Door je te verbinden met je innerlijke krachtbron ga je op je intuïtie en gevoelens vertrouwen. Je krijgt inzicht in verschillende niveaus; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Het Zelf creëren wordt realiteit.

In de ontdekkingstocht naar je-zelf ga je patronen herkennen in jouw ontwikkeling. Je krijgt inzicht en overzicht. Hierdoor neem je je eigen verantwoordelijkheid. In contact met jouw innerlijke wijze leer je luisteren naar wat deze te vertellen heeft. Zo kun je zelf kiezen op welke manier je wilt reageren.

Je komt er sterker uit, door te leren, begrip en nieuwe inzichten. Je staat steviger in het leven en schept je eigen werkelijkheid zelf-bewust.

In deze workshop ga je op reis in jezelf. Door middel van o.a. rituelen, creatieve expressie, muziek, trancedans en spontane processen ont-dek je jouw levenswijze en innerlijke krachtbron.

Wat is het doel?

Het doel van deze workshop is ervoor zorgen dat je weer de touwtjes van je leven in handen hebt en zelf kunt kiezen. Wanneer je zelf keuzes kunt maken, kan je opnieuw je eigen verantwoordelijkheid nemen. Je hebt weer de regie over je leven. 
 
Tijdens de workshop werken we onder andere met: 

-         rituelen
-         visualisaties
-         creatieve expressie
-         muziek
-         trance dans
-         spontane processen 

 

Trance Dans

Er zijn verschillende soorten Trance Dans. De vorm van Trance Dans waar wij mee werken, heeft in Brazilië zijn oorsprong. Na een korte trance inleiding via ademen en draaien volg je het ritme van de drums. Tijdens het dansen ervaar je een actieve vorm van trance waardoor je met aandacht, op een open wijze, jezelf gaat zien en ervaren. Je bent in contact met jezelf en met je lichaam.

Op het ritme van de muziek begeef je je op een bijzondere, persoonlijke reis naar je binnenste.  Je lichaam staat dichter in contact met je onderbewuste, waardoor het ook haarfijn weet wat op dat moment voor jou goed is. Daarom is de ervaring ook elke keer verschillend: het reflecteert een momentopname in jouw leven.

Het bijzondere van Trance Dans is dat je als het ware zowel droom als realiteit ervaart. Terwijl je lichaam de dans voelt, kun je jezelf  bekijken en analyseren. Niet alleen je lichaam komt in beweging, ook (beperkende) patronen en gedachten. Het gevoel bij jezelf te zijn, je werkelijke ik te kunnen zien en ervaren, maakt deze ervaring zo bijzonder.

De Trance Dans ervaring wordt nog versterkt door de intentie die we van tevoren nemen of door op een bepaald thema te dansen.