.
Home
Psychodynamica
Innerlijk kind
Innerlijke Wijze
Trance Dans
Introductie Workshops
Coaching
Marjolijn
Tarieven
Wat, Wanneer en Waar
Contact
Trance Dans


Ruimte... om je innerlijke stem te horen...    Ruimte... om je innerlijke zelf te voelen...

Luisteren naar de muziek... Het ritme van de drums ontdekken... je eigen ritme voelen.
Dansend ontspannen... stevig met twee benen op de grond.

Wat is Trance Dans?

Er zijn verschillende soorten Trance Dans. De vorm van Trance Dans waar wij mee werken, heeft in Brazilië zijn oorsprong. Na een korte trance inleiding via ademen en draaien volg je het ritme van de drums. Tijdens het dansen ervaar je een actieve vorm van trance waardoor je met aandacht, op een open wijze, jezelf gaat zien en ervaren. Je bent in contact met jezelf en met je lichaam.

Op het ritme van de muziek begeef je je op een bijzondere, persoonlijke reis naar je binnenste.  
Je lichaam staat dichter in contact met je onderbewuste, waardoor het ook haarfijn weet wat op dat moment voor jou goed is. Daarom is de ervaring ook elke keer verschillend: het reflecteert een momentopname in jouw leven. 

Het bijzondere van Trance Dans is dat je als het ware zowel droom als realiteit ervaart. Terwijl je lichaam de dans voelt, kun je jezelf bekijken en analyseren. Niet alleen je lichaam komt in beweging, ook (beperkende) patronen en gedachten. Het gevoel bij jezelf te zijn, je werkelijke ik te kunnen zien en ervaren, maakt deze ervaring zo bijzonder. 

De Trance Dans ervaring wordt nog versterkt door de intentie die je van tevoren neemt of door op een bepaald thema te dansen. De muziek waarop gedanst wordt is speciaal voor de workshops geschreven en ontwikkeld door Inn Kyu.

Kom en dans het leven!